X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge, torna el Correllengua a Sant Vicenç
El 13 d'octubre, a les 12 del migdia, a la plaça del Poble

Correllengua 2013La Regidoria de Cultura presenta el programa d’activitats lúdico-reivindicatives previstes pel Correllengua 2013, que es dedica a recordar la figura Miquel Martí i Pol, el poeta de Roda de Ter del qual es commemora el desè aniversari de la seva mort.

El Correllengua és una iniciativa sorgida de la societat civil catalana que pretén donar a conèixer la nostra llengua i fer-ho d'una forma festiva, cultural i lúdica, per aquest motiu seran les entitats de la vila les encarregades de donar contingut i forma al programa d’activitats que es durà a terme el proper diumenge 13 d’octubre, a les 12 del migdia, a la plaça del Poble.

El filòsof Josep Mª Terricabras signa el Manifest del Correllengua d'aquest any 2013. Un manifest que ens convida a recuperar l'amor i l'interès per la llengua, perquè fer-ho vol dir recuperar l'autoestima. La llengua només pot ser element d'unió i per això convida a portar el Correllengua a tots els racons dels Països Catalans.

Manifest Correllengua 2013

Manifest Correllengua 2013

Fitxer: MANIFEST_CORRELLENGUA_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 98.99 kB

L’organització i coordinació del Correllengua 2013 va a càrrec de la Regidoria de Cultura i compta amb la col·laboració de la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua) i la participació de l'Associació de Gent Gran Els Xurravins, la Colla de Geganters i Grallers, els Amics dels Pessebres, l'Orfeó Parroquial El Delme, l'Escola Municipal de Música L’Oriola, Sant Vicenç de Montalt per la Independència, Ràdio Santvi, Pius Morera, conductor del programa de ràdio “Aparador de poesia” i el cantautor Dídac Rocher.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.10.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^