X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dos santvicentins marxen a fer cim a l'Himàlaia

Expedició al NepalEl repte que s’han proposat els santvicentins Sisku Calopa i Lluís Casas, membres de l’Associació Excursionista MontalTrek, juntament amb altres 2 alpinistes de Pineda i Campodron, i un sherpa nepalí,  es fer el cim de l’Island Peak, de 6.189 metres, al massís de l’Everest.

L’equip, que marxarà demà, 5 de novembre, cap a terres del Nepal, està format pels esmentats Sisku Calopa i Lluís Casas, la Lluna Martí, cap del cau de Pineda, la Carme Solà i en Sange Sherpa. La tornada a casa serà el proper 29 de novembre.

Aquest migdia, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyat del regidor d’Esports, Robert Subirón, s’han trobat amb els dos alpinistes santvicentins de l’expedició per desitjar-los molta sort i animar-los en aquesta aventura que el ha de dur al cim de l’Island Peak.

Durant l’expedició, en Sisku Calopa i en Lluís Casas lluiran un samarreta-polar amb l’escut i el perfil de Sant Vicenç de Montalt, així com una gran senyera-bandera del municipi que els hi ha estat lliurada per l’alcalde i el regidor d’Esports.

L’expedició Island Peak 2013 farà un llarg recorregut fins prop del Camp Base de l’Everest. També tenen previst pujar al Kala Pattar, un cim de 5.580 metres d’altitud, i el Gokio, de 5.337 m.; i fer una ruta per aquesta regió nepalí. L’equip estarà acompanyat en tot moment d’un guia, en Sange Sherpa, que parla català, i d’un equip d’intendència durant tota l’ascensió. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^