X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'ACAAD Maresme organitza un curs de veterinària per a propietaris de gossos


L'Associació d'Amics del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme (ACAAD) ha organitzat un curs bàsic de veterinària amb l'objectiu d'ajudar els propietaris de gossos a millorar la salut de les seves mascotes. El curs s'impartirà el 10 de novembre i ja es poden fer les inscripcions.

L'ACAAD Maresme ha organitzat aquest curs conjuntament amb la veterinària Mariona Monrós. Al llarg de la sessió es donaran pautes de conducta (comportament, els passejos, la importància del joc...); consells d'higiene (tallar ungles, desparasitacions...) i coneixements de primers auxilis que permetin actuar, per exemple, davant d'un cop de calor o una insuficiència respiratòria.

La sessió es durà a terme el diumenge 10 de novembre i té un cost de 15 euros per als associats, voluntaris i/o padrins del CAAD Maresme i de 20 euros per a les persones que no ho són. Els beneficis es destinaran als animals del Centre d'Acollida.

Les persones interessades a participar han d'enviar un correu electrònic a l'Associació d'Amics dels Animals del CAAD Maresme : acaad.maresme@yahoo.es o trucar al 697 75 84 76.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.11.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^