X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'expedició maresmenca a l'Himalàia assoleix el primer cim

Expedició al NepalL'equip català, del qual en formen part els santvicentins Sisco Calopa i Lluís Casas, que el passat 5 de novembre va viatjar a l'Himalàia per assolir un dels pics més alts de la zona, l'Island Peak (6.189 metres), ja ha aconseguit el prim cim de l'expedició. Es tracta del Gokio Ri, de 5483 metres d'alçada.

L’equip està format per la pinedenca Lluna Martí, Sisco Calopa i Lluís Cases, de Sant Vicenç de Montalt, i Carme Solà, de Camprodon. Els acompanya Sange Sherpa, de nacionalitat nepalí.

L’expedició maresmenca ha fet camp base a 4.700 metres d'altitud, prop l'Everest, i estant patint temperatures de fins a 30 graus sota zero. Tot i que el temps és bo, la previsió és que les temperatures es mantinguin baixes ja que han de fer front a una forta nevada dels darrers dies. Segons la darrera comunicació tots els membres han afluixat el ritme de la marxa per evitar el mal d'alçada i poder Tot i això, l'equip ha manifestat que està fort i amb moltes ganes de tirar endavant.

El proper cim que han d'atacar és el Kala Patthar, cim de 5580 metres. La tornada a casa està prevista per al 29 de novembre.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.11.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^