X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde de Sant Vicenç i president del CCM encapçala la trobada amb la cap de la Demarcació de Costes per tractar el problema de les platges


A la reunió hi van assistir alcaldes i regidors de 16 municipis.

Reunió platgesEl passat 27 de novembre, l’alcalde de Sant Vicenç i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va encapçalar la delegació d'alcaldes i regidors dels municipis del litoral maresmenc que es van reunir amb la cap de la Demarcació de Costes a Catalunya, Maria Toledano, amb l’objectiu de traslladar-li els problemes del litoral maresmenc cada vegada que hi ha temporal i els municipis veuen com desapareixen les platges i es veuen afectats serveis i infraestructures litorals (via del tren i passeigs marítims).

L’alcalde va demanar a la cap de la Demarcació de Costes a Catalunya que es doni prioritat a aquest tema i que es treballi conjuntament des de les administracions per trobar-hi solucions definitives. Per la seva banda, Maria Toledano va recollir les peticions maresmenques i es va comprometre a estudiar el tema i a donar una resposta en el mínim temps possible.

Tanmateix, Miquel Àngel Martínez i Camarasa va aprofitar la trobada amb la delegada de la Demarcació de Costes per posar sobre la taula la remodelació del passeig marítim de Sant Vicenç, un projecte llargament reivindicat pel consistori santvicentí, que contempla la remodelació del front marítim i els accessos a la platja.

Maria Toledano va informar a l’alcalde que, actualment, el projecte, un cop desglossat en dues fases sota la supervisió de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, es troba pendent d’aprovació tècnica i d’assignació de partida pressupostària.

  • La fase I, amb un pressupost de 3.320.135,83 euros, preveu la remodelació del front marítim.
  • La fase II, amb un pressupost de 959.606,47 euros, contempla la remodelació dels accessos a la platja.

L’alcalde va insistir a la cap de la Demarcació de Costes en la importància que té aquest projecte pel desenvolupament del municipi i li va demanar que se li donés prioritat. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^