X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament cedeix un local als veïns de la façana litoral


Cliqueu AQUÍ per veure les fotos de la inauguració.


Inauguració local veïnal Montalpark-Can Boada-Can Ripoll    Inauguració local veïnal Montalpark-Can Boada-Can Ripoll

El passat dissabte, dia 21 de desembre, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va fer entrega de les claus del local municipal, que es troba ubicat a la planta baixa del complex Sorli Sport, als presidents de les associacions de veïns de Montalpark, Albert Flos, i de Can Boada-Can Ripoll, Pere Vallejo.

L’acte, que va servir per inaugurar el nou local veïnal de la façana litoral, va comptar amb l’assistència del molts veïns i veïnes de la zona, i d’una nodrida representació de regidors i regidores del consistori santvicentí.

L'objectiu de la cessió d'aquest espai a les associacions veïnals de la façana litoral és que puguin desenvolupar les seves activitats de caire cultural, comunitari i social. En aquest sentit, l’alcalde va manifestar que aquest nou espai veïnal forma part del projecte integral de remodelació, millora  i impuls de la façana litoral que, en els darrers mesos, ha vist com canviava la seva fisonomia amb la implantació del complex comercial i esportiu de la cadena Sorli i les obres de millora de l’entorn que ha portat aparellades, com ara la construcció de nous parcs, pipi-cans...

Les obres d’adequació del nou local han anat a càrrec de la Brigada Municipal de Serveis.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^