X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Acords del Ple Municipal del dia 25 de gener de 2018


Podeu escoltar l'àudio del Ple Municipal en aquest  ENLLAÇ 

Ple municipalEl passat dijous dia 25 de gener es va celebrar una nova sessió ordinària del Ple Municipal a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on hi van assistir els regidors tant del Govern com de l'oposició.

Durant la sessió es van aprovar els següents acords:

  • Nomenament de jutge/ssa de Pau substitut/a 2017/2021: per unanimitat de tots els grups es va aprovar designar la Sra. Rosalia Oller com a jutgessa de Pau substituta, càrrec que ja ha vingut ocupant els darrers 4 anys.
  • Nomenament de secretària del jutjat de Pau-Registre Civil: per unanimitat de tots els grups es va aprovar nomenar la Sra Cristina Romero Pareja com a nova secretària del Jutjat de Pau-Registre Civil de Sant Vicenç de Montalt.
  • Modificació de la periodicitat de les sessions de Ple: per unanimitat de tots els grups es va aprovar modificar la periodicitat de les sessions de ple que passaran a celebrar-se amb caràcter mensual, a excepció dels mesos d'agost i desembre, i tindran lloc l'últim dijous, no festiu, de cada mes, a les 20:00 hores, a la Sala de Sessions de l'Ajuntament, o lloc habilitat a l'efecte.

El Ple també va debatre les dues mocions que tot seguit es detallen:

  • Moció per exigir a la Generalitat l'abonament del deute pendent de les escoles bressol, presentada pel PSC: per unanimitat de tots els grups es va aprovar la moció després d'introduir-hi diverses modificacions consensuades a la moció original.
  • Moció de rebuig als actes de coacció a la llibertat d'expressió que els darrers mesos s'han produït a la vila i a favor de la preservació de les llibertats democràtiques, presentada per 9 SV: per majoria absoluta amb 12 vots a favor (6 CiU, 2 9 SV, 2 ERC, 1 PSC i 1 PP) i 1 abstenció (C's) es va aprovar la moció.

Durant la sessió també es van aprovar per unanimitat de tots els grups 2 actes de sessions anteriors i es va donar compte dels següents assumptes:

  • Relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària
  • Decrets d'Alcaldia, d'aprovació de les modificacions de crèdit 8 i 9-2017
  • Seguiment i avaluació de les accions previstes al Pla d'Acció Municipal  (PAM) 2015-2019
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^