X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Juny 2016
  • És època de matricular els infants a l’escola bressol. Un any més, tancaran l’aula de lactants?

    Les preinscripcions de lactants en el mes d’abril/maig és una pràctica inútil i ineficaç, no té en compte nadons nascuts al maig, juny, etc.; a més, la informació que reben les mares embarassades interessades a saber què poden fer amb el seu infant un cop exhaureixen el permís de maternitat i s’incorporen al món laboral és que el nen o nena ha d’haver nascut i tenir un mínim de 4 mesos per poder-s’hi matricular.

    Enguany s’hi inscriuen més de 20 nens i nenes que al llarg del 2016 fan un any. És a dir que el curs passat hi havia més de 20 nadons que no van poder matricular-s’hi perquè l’aula de lactants estava tancada gràcies a aquestes normes; en l’entretant, els pares s’han de buscar la vida, demanant que els avis cuidin els nens, contractant cangurs o portant-los a altres llars d’infants de la comarca mentre el Govern diu que no hi ha naixements. Lamentable.

    Ara bé, comprovem que les nostres queixes a vegades sensibilitzen aquest govern convergent i, per «suavitzar» el tema, ara ens diuen que si hi ha 3 infants preinscrits l’aula de lactants romandrà oberta. I si no ho fan què? Que ens ho expliquin.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^