X
Campanya de vacunaciˇ antigripal
Botˇ que mostra/amaga men˙ superior
 
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Els TrÓmits
Justificant d'Empadronament o ConvivŔncia
 • AV═S: A causa de la crisi sanitÓria les tramitacions s'han de fer de manera telemÓtica (amb certificat digital)

  IMPORTANT: CaldrÓ efectuar el pagament dels 2 euros de la taxa a travÚs d’aquest ENLLAă i posteriorment realitzar la tramitaciˇ telemÓtica, (amb certificat digital), emplenant una instÓncia genŔrica i adjuntant-hi el comprovant de pagament. 
  Descripciˇ
  • Justificant de residŔncia: document segons el qual l┤interessat resideix o ha residit al municipi, segons consta en el Padrˇ d┤Habitants.
  • Justificant de convivŔncia: document en el qual consta amb qui conviu o ha conviscut, segons consta en el Padrˇ d┤habitants.
  Qui el pot demanar Tot ciutadÓ que resideixi o hagi residit a Sant Vicenš de Montalt. El trÓmit el pot realitzar l┤interessat o una persona autoritzada.

  Documentaciˇ que cal presentar En el cas que el trÓmit el realitzi una persona diferent a l┤interessat, caldrÓ aportar autoritzaciˇ i documentaciˇ  original i en vigor de l┤autoritzat i de l┤interessat.

  On es pot tramitar presencialment?


  A causa de la crisi sanitÓria l'Oficina d'Atenciˇ a la Ciutadania nomÚs presta atenciˇ presencial en casos excepcionals i cal demanar cita prŔvia trucant al 93 791 05 11.


  Preu: 2€, segons les vigents ordenances fiscals

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenš de Montalt
^