Montaltbike
592 corredors, arribats d´arreu, es van concentrar el passat diumenge, 28 de gener, davant el Pavelló Toni Sors per enfilar-se a les bicis i pedalar al llarg dels 22 km de recorregut de la cursa curta o dels 38 de la llarga.

Enguany, la climatologia va col·laborar amb els "Xurribikers", organitzadors de la pedalejada, i els participants van anar arribant a la meta amarats de suor i no pas de pluja, com va succeir l´any passat. Tots els corredors van rebre un Maillot Freeride Xurribikers d´obsequi i, en acabar la cursa, van poder gaudir d´un bon esmorzar per recuperar forces.

En quant als guanyadors, en categoria femenina, Eva Roca Sola es va alçar amb la victòria en la cursa curta i Sílvia Hurtado Díaz va guanyar la cursa llarga. Pel que fa a la categoria masculina, Albert Giol Rueda va acabar primer en la custa curta i la llarga va ser guanyada per Santi Segu Pombo.