www.svmontalt.cat

Mercat al MarLes tardes del 14 i 15 d’agost, el passeig marítim de Sant Vicenç es transformarà un any més, i ja en van set, en un mercat ocasional que ens convidarà a reviure i reivindicar les nostres arrels mediterrànies.

Durant aquests dos dies, el passeig Marquès de Casa Riera acollirà el Mercat al Mar, una fira artesanal inspirada en els antics mercats dels pobles mariners on podreu trobar parades d’alimentació i artesania, que tenen com a fil conductor el mar.
JumpingA més a més, els dos dies hi haurà activitats complementàries gratuïtes destinades al públic infantil, com tallers de manualitats per aprendre a construir viseres, estels o vaixells de vela, que es faran de 18 a 20h, o un jumping perquè la canalla pugui saltar i fer piruetes i tombarelles amb l’ajut dels llits elàstics i un arnès. Aquesta atracció romandrà oberta de 18 a 21h.

El Mercat al Mar és una aposta de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per posar en valor la platja i el caràcter mediterrani i mariner d'una vila que, sota el lema 'Del Mar al Montalt', ofereix als santvicentins i als visitants un combinat perfecte: el blau refrescant del mar i el verd relaxant de la muntanya.

Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes, està inclosa en el programa d’actes dissenyats amb motiu de la Festa Major d’Estiu 2017.

Publicat el 03.08.2017