www.svmontalt.cat
El del Maresme és el primer tram peregrinal que transcorre per la costa catalana

Segell Via Marina Sant Vicenç de Montalt


Tots els pelegrins que passin per Sant Vicenç, podran aconseguir el segell per a la seva credencial a l’OAC de l’Ajuntament i al Restaurant La Caleta.Via Maria Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt serà un dels municipis que els pelegrins del Camí de Sant Jaume podran segellar en el seu passaport en el tram d’aquesta coneguda ruta que recorre l’orografia del Maresme.

Impulsat des del Consorci de Promoció Turística del Maresme amb l’objectiu d’unir i aglutinar tota l’oferta turística de la comarca, el passat 29 d’abril  es va inaugurar el tram del Camí de Sant Jaume que recorre tota la costa del Maresme.

Tots els pelegrins que passin per Sant Vicenç de Montalt podran aconseguir el segell de la nostra vila al Restaurant La Caleta (Passeig del Marques de Casa Riera, 45)Camí Sant Jaume


La branca de la Via Augusta que passa per la costa, anomenada Via Marina del Camí de Sant Jaume, entre les ciutats de Girona i Barcelona travessant la comarca del Maresme, tindrà tres etapes diferenciades, en un recorregut que inicialment sumarà un total de 30 quilòmetres com a màxim.

La primera recorrerà la Selva Marítima per Blanes i Lloret de Mar fins a Sant Pol de Mar. Des d’aquí, l’itinerari dirigirà el pelegrí fins a Mataró, creuant els municipis de Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres. A Mataró, un altre camí adjacent es perllonga fins a Barcelona, resseguint la part descoberta de la Via Augusta fins a l’església de Sant Martí de Provençals, des d’on traçarà un recorregut urbà pel carrer Ferran fins a l’església de Sant Jaume.

Publicat el 14.04.2018