X
Santvi Market Tropical 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El santvicentí David Pons presenta la seva novel·la 'Entre el roig i el blau'
Dissabte 26 de gener, a les 11.30h, al Casal de Cultura

David Pons Comas

Coincidint amb els 80 anys de l’ocupació franquista al poble i de l’exili republicà, el santvicentí David Pons Comas presentarà el seu llibre ‘Entre el roig i el blau’, una novel·la inspirada en fets reals. L’acte tindrà lloc el dissabte 26 de gener, a les 11.30h, a la sala d’exposicions del Casal de Cultura.

La presentació anirà acompanyada d'una xerrada per part d’Arnau Gonzàlez Vilalta, historiador, professor de l’UAB, escriptor i tertulià al programa ‘Més 3 24’.


En finalitzar, s’oferirà un refrigeri mentre l’autor signa exemplars de la seva novel·la que es podrà adquirir durant la presentació.

L’acte, organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes i la Biblioteca Municipal La Muntala, s’inclou en el programa de la Festa Major de Sant Vicenç 2019.Entre el blau i el roigSINOPSI
: Entre el roig i el blau és una novel·la inspirada en fets reals. S’origina quan l’autor descobreix una sèrie de cartes antigues i una enigmàtica nota que exculpa al protagonista de l’obra d’uns assassinats comesos l’any 1936.

A partir d’aquí inicia una investigació per esclarir la veritat dels fets mitjançant la figura de Josep Brunet, alcalde republicà i hereu de la nissaga dels Saurí. Aquest esdevindrà el fil conductor per a relatar els fets més quotidians, més transcendents i també més traumàtics que visqué el seu poble i el nostre país, aprofundint en les causes de la Guerra Civil, la revolució, l’exili i els darrers anys del franquisme amb un lirisme i una veracitat escruixidors que reflecteixen l’odi social viscut.

I és que, en aquella maleïda guerra, entre el roig i el blau esclafiren altres colors, tants com persones atrapades entre els dos bàndols agitats pels ideòlegs incendiaris que feren els possibles perquè esclatés, éssers humans que l’únic que volien era viure dignament amb les seves famílies i que es veieren obligats a enfrontar-se entre ells en un dels conflictes més cruels que patí mai Europa.


Presentació novel·la Entre el blau i el roig

Presentació novel·la Entre el blau i el roig

Fitxer: Presentacio_novel_la.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 130.03 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^