X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament es dota d'un Invetari Municipal de Camins
El document recull 21 camins del terme municipal que actualment poden tenir un ús o utilitat pública


El proper dijous 14 de febrer tindrà lloc la presentació pública de l'Inventari Municipal de Camins, a càrrec de Xavier Campillo Besses, doctor en Geografia. La cita és a les 20 hores al Centre Cívic El Gorg.

Camins públics

L'Ajuntament de Sant Vicenç ha elaborat un inventari que conté 21 camins del terme municipal que actualment poden tenir un ús o utilitat pública. L'objectiu d'aquest document és millorar la seva gestió, ordenació, manteniment i conservació, i complir el reglament del patrimoni dels ens locals, que contempla l'obligatorietat de tenir actualitzat l'inventari dels seus béns.

L'inventari consta d'una memòria, una fitxa per a cadascun dels camins on es detalla el seu nom, la longitud, l'amplada, el punt d'inici i final i d'altres dades urbanístiques i històriques, i també els plànols.

És previst que el document es porti al Ple de març per a la seva aprovació inicial, però, prèviament, l'Ajuntament vol realitzar una sessió informativa per donar la màxima difusió de l'inventari a tots els veïns i veïnes del municipi, amb la finalitat d'obrir una primera fase de recollida de suggeriments i propostes.


La presentació pública tindrà lloc el proper dijous 14 de febrer a les 20h al Centre Cívic El Gorg i anirà a càrrec de Xavier Campillo Besses, doctor en Geografia i autor de l'inventari.

Un cop celebrada la sessió informativa, els veïns i veïnes podran consultar al web municipal el contingut de l'inventari i s'habilitarà un formulari, que estarà disponible fins al 14 de març, perquè la ciutadania pugui platejar consultes, suggeriments i/o propostes sobre l'inventari.


Des de l'Ajuntament us encoratgem a participar a l'acte presentació de l'Inventari Municipal de Camins, així com a consultar la documentació al web municipal i a fer-nos arribar les vostres propostes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^