X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament restaura la torre de guaita del parc dels Germans Gabrielistes per convertir-la en un mirador
A més de les obres a la torre, el projecte també contempla la construcció d'uns lavabos públics


La torre de guaita data del S. XVIII i és l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes.

Torre de guaita

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha tret a licitació les obres de restauració de la torre de guaita del parc del Germans Gabrielistes amb l’objectiu de recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible per a tothom, per convertir-la en un mirador, des d’on es podran veure les vistes del poble i fins al mar. El preu de sortida de la licitació de les obres és de 109.996, 64 euros i es preveu que els treballs s’allarguin dos mesos aproximadament.


A banda de la restauració de la torre, que inclourà la recuperació de l’últim sostre amb una estructura, paviment i barana de protecció de ferro, la construcció d’una escala semicircular, la substitució de les finestres i balconeres de fusta per vidres de seguretat i el sanejament i impermeabilització de la construcció, també es preveu la construcció d’uns lavabos públics que donaran servei als usuaris de la torre i del parc en general.


Les obres es finançaran en part amb una subvenció de 82.000 euros provinent de la Diputació de Barcelona i la resta anirà a càrrec de l’Ajuntament.

La torre de guaita data del S. XVIII i és l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. La torre, de planta circular, va ser restaurada a la dècada dels noranta del segle passat, donant-li un aspecte exterior de construcció més moderna.

La licitació de les obres es troba publicada en el perfil de contractant de l'Ajuntament i el termini per presentar-s'hi finalitza el proper 17 d’abril. Podeu consultar tota la informació a la Plataforma de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya, a través d'aquest ENLLAÇ.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^