www.svmontalt.cat


Els tallers són gratuïts, oberts als joves d'entre 16 i 29 anys del municipi i s'impartiran al Centre Cívic El Gorg els dies 24 d’abril, i 8 i 22 de maig, d'11 a 14 hores.

Tallers de recerca de feina


En el marc del Programa d’Acompanyament Juvenil, impulsat de forma conjunta per les àrees de Promoció Econòmica, Joventut i Benestar Social, l’Ajuntament ha programat tres tallers gratuïts que es duran a terme els dies 24 d’abril, i 8 i 22 de maig al Centre Cívic El Gorg.

Aquesta proposta formativa és oberta a joves del municipi d’entre 16 i 29 anys i té per objectiu que els participants puguin millorar competències i recursos personals per poder afrontar amb èxit la recerca de feina.


Elisenda Porras, consultora i formadora de l’empresa ENPROGRESS, impartirà les 3 sessions que es realitzaran en horari de matins, d’11 a 14 hores.


Calendari i contingut dels tallers:

  • 24 d’abril:  Com fer atractiu per les empreses el CV d’un jove amb poca experiència?
    Mot important: els participants han de portar el seu currículum en format digital per poder-lo treballar amb l’ordinador.
  • 8 de maig: Tinc una entrevista de feina, i ara com la supero?
  • 22 de maig: I com busco feina: els diferents canals d’accés a les ofertes.


Els joves interessats a assistir als taller, han de fer la inscripció enviant un correu a joventut@svmontalt.cat o ncoma@svmontalt.cat 

Recordar que el Programa d’Acompanyament Juvenil pretén ajudar els joves a definir i desenvolupar els seus projectes vitals i professionals a través d’accions d’orientació, formatives i d’inserció laboral. Així mateix, es realitzen actuacions personalitzades de manera que la formació i la metodologia s’adapten a les necessitats dels joves, que entraran en contacte amb professions i empreses, sempre acompanyats i tutoritzats.

Enguany hi estan participant 5 persones, tot i que, els joves que estiguin interessats encara són a temps d'incorporar-s'hi. Per a poder participar en el programa cal tenir entre 16 i 29 anys i no estar escolaritzat en la formació reglada o bé cursant ESO com a participant del projecte educatiu «Fil d’Ariadna».

Publicat el 15.04.2019