X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les beques menjador per al curs 2019-2020 es podran sol·licitar del 15 al 31 de maig
Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament o per via telemàtica amb certificat digital

Ajuts menjadorEl Consell Comarcal del Maresme obre el termini de presentació de beques menjador per al curs 2019-2020. Poden beneficiar-se d'aquests ajuts els
nens i nenes empadronats/des a Sant Vicenç de Montalt que estiguin escolaritzats en centres d’educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària. Les sol·licituds s'hauran de presentar del 15 al 31 de miag a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)  de l'Ajuntament.


PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

  • Presencialment: De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16 a 19.30 h, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (C/ Sant Antoni 13)
  • Per via telemàtica: A través del web municpal, mitjançant tramitació d’instància genèrica i adjuntant-hi la sol·licitud i la documentació indicada a les bases. (Requereix signatura amb certificat digital)

Cal tenir present que, quan es tracti de germans, s'ha de presentar una sola sol·licitud on es facin constar tots, amb tota la documentació corresponent completa.

Impresos i bases de la convocatòria

Per a més informació podeu trucar al tel.: 93 791 17 49.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^