X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt rep una subvenció europea per instal·lar punts de WiFi gratuït a l'espai públic
A la convocatòria d'ajuts WiFi4EU s'hi han presentat més de 10.000 municipis d'arreu de la Unió Europea


L'Ajuntament en el marc del programa de desenvolupament tecnològic que lidera la Regidoria de Noves Tecnologies mitjançant  el Departament d'Informàtica, actualment ja ofereix a la ciutadania WiFi gratuït  en els següents espais públics i equipaments municipals: passeig marítim, zona esportiva, parc dels Germans Gabrielistes, edifici de l’Ajuntament, Centre Cívic El Gorg i Espai jove ‘El Cau'.

Santvi WiFi

Sant Vicenç de Montalt és un dels 96 municipis catalans escollits per la Comissió Europea en la segona convocatòria del programa WIFI4EU i rebrà una subvenció de 15.000 euros per instal·lar punts de WiFi gratuït a l’espai públic.


Aquesta iniciativa de la Comissió Europea té com a objectiu promoure un lliure accés de qualitat a Internet per a la ciutadania amb connectivitat WiFi en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus d’arreu d’Europa.

L’ajut europeu finançarà l’equip i el cost d’instal·lació, mentre que l’Ajuntament es farà càrrec de la connectivitat i del manteniment de l’equip durant 3 anys.


L’Ajuntament està acabant d’estudiar on s’instal·laran els nous punts WiFi. La previsió és millorar i ampliar la zona WiFi del parc dels Germans Gabrielistes i crear-ne una de nova al parc de Can Boada.

Aquesta segona convocatòria va tenir lloc del 4 al 5 d'abril i hi van participar més de 10.000 ajuntaments d’arreu de la Unió Europea. En total se’n beneficiaran 3.400 municipis comunitaris i Espanya ha aconseguit un total de 510 ajuts, 96 dels quals corresponen a localitats catalanes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^