X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'amplia fins al 20 de juny el termini d'inscripcions pel Casal d'arts escèniques per a joves
La proposta va destinada a jovent nascut entre els anys 2001 i 2007, ambdós inclosos


El casal es farà de l'1 al 26 de juliol i el termini d'inscripció romandrà obert del 3 al 20 de juny.


Casal arts escèniquesL’Ajuntament organitza la segona edició del Casal d’estiu de les arts escèniques 'creART', conduït per Carolina Llacher i Andrea Devesa, que  es durà a terme de l’1 al 26 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13.30 hores.


La proposta va dirigida a joves nascuts/des entre els anys 2001 i 2007, ambdós inclosos.  Les inscripcions es poden fer per setmanes i el preu de l’activitat és de 40€ setmanals. En cas de ser membre de família nombrosa, s’aplicarà un descompte del 15%  (cal acreditar-ho).


Les inscripcions es realitzaran del 3 al 20 de juny a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimecres, de 16 a 19.30 h. En el moment de fer la inscripció, caldrà aportar el comprovant de pagament.


Tot seguit, trobareu el full d'incripció i una nota informativa amb totes les dades del casal:

A principis de juny es durà a terme una reunió amb les persones inscrites per informar del funcionament i organització del casal.


Per a més informació podeu contactar amb Nathalie Coma als telèfons 93 791 17 49 / 670 52 05 55.


El principal objectiu d’aquesta proposta és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge per a nois i noies amb interès per l'expressió corporal i la creació, i que volen adquirir nous aprenentatges. Durant el casal s'exploraran els recursos de la dansa, el teatre i la música i els podran millorar les seves habilitats tècniques i expressives, tot ampliant el seu ventall de recursos en cada disciplina, alhora que es diverteixen.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  i coordinada per la Regidoria de Benestar Social. 


Les conductores del casal compten amb una sòlida experiència en el món de les arts escèniques. Així, la Carolina Llacher, coordinadora de l’equip, és actriu i directora d’Arts Escèniques, llicenciada a l’Institut del Teatre. Per la seva banda, l’Andrea Devesa és Graduada Professional en Dansa Contemporànea per l’Escola EESA/CPD de l’Institut del Teatre, amb formació de ballarina al Conservatori Theatre School d’Amsterdam.


Cartell CreArt 2019

Cartell CreArt 2019

Fitxer: CARTELL_CREART_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 224,47 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^