X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols treballar aquest estiu a la Brigada Jove?
Presentació de sol·licituds: del 3 al 17 de juny


L’Ajuntament contractarà 5 joves d’entre 16 i 23 anys del municipi per treballar aquest estiu als serveis municipals.

Brigada Jove 2019

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a la disposició dels joves del municipi 5 llocs de treball per aquest estiu dins del programa Brigada Jove que enguany arriba a la seva quarta edició.


L'objectiu de la convocatòria és la provisió, en règim laboral temporal, de  5 llocs de treball a jornada parcial d'ajudants de serveis municipals, destinats a joves de 16 a 23 anys del municipi per un període de dos mesos. Els candidats seleccionats realitzaran una jornada de 25 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres.


Un del objectius principals del programa Brigada Jove és facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció de la joventut al món laboral. Tanmateix, durant el període de contractació, els joves rebran formació i el personal de l'Ajuntament els assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.


Els requisits formatius de les places són: estar en possessió del certificat d'escolaritat, titulació equivalent, o acreditar mitjançant certificat la seva escolarització, o bé disposar de titulació de nivell acadèmic superior, i tenir els coneixements de llengua catalana de nivell A com a mínim.


IMPORTANT: Per tal de fomentar la rotació i aconseguir que el major número de joves puguin beneficiar-se de les convocatòries de Brigada Jove una de les condicions que es demana als aspirants és no haver estat contractats per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt durant els 12 mesos anteriors a la publicació d’aquestes bases.


Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar al registre general d'entrada de l'Ajuntament del 3 al 17 de juny.Per a més informació sobre la Brigada Jove, podeu consultar les bases de la convocatòria:Bases Brigada Jove 2019

Bases Brigada Jove 2019

Fitxer: BASES_BRIGADA_JOVE_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 757,78 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^