X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obert el període d'exposició del cens electoral del 10-N
Fins al 7 d'octubre la ciutadania pot consultar la seva informació censal de cara a les Eleccions Generals del 10 de novembre

Jornada electoral

Des del dilluns 30 de setembre i fins al dilluns 7 d'octubre, ambdós dies inclosos, es pot consultar el cens electoral de les properes Eleccions Generals que tindran lloc el dia 10 de novembre de 2019.


Les consultes es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i el dimecres també de 16:00 a 19:30 hores, prèvia identificació (DNI, passaport o carnet de conduir), o bé a través de la web habilitada per l'Institut Nacional d'Estadística, en aquest cas amb certificat electrònic.


Les reclamacions es poden presentar directament a l'Ajuntament (a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà), a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, o al Consulat.


L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant el darrer any.


S'ha de tenir en compte que el cens electoral s'ha tancat en data 1 de juliol de 2019. Això vol dir que si heu fet un canvi de domicili a partir de l1 de juliol, haureu d'anar a votar al col·legi electoral que correspon al domicili anterior.

 
Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 901 10 900, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres, o bé podeu consultar consultar en aquest  ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^