X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja es poden tornar a sol·licitar permisos de crema
Si teniu previst fer foc entre el 16 d'octubre i el 14 de març ho haureu de comunicar prèviament a l'Ajuntament


A partir del 16 d'octubre, es reprenen les tramitacions per comunicar la crema controlada de restes vegetals segons el sistema fixat per la Generalitat de Catalunya.Cremes vegetals


Totes les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta durant el període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de març ho hauran de comunicar prèviament a l'Ajuntament, a l'Oficina Comarcal d'Agricultura o bé als Serveis Generals de la Generalitat de Medi Ambient.


Els santvicentins interessats han de dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i tramitar la comunicació de crema. L’autorització es donarà al moment gràcies a un programa informàtic que connecta totes les administracions catalanes (EACAT).


El sistema permet una tramitació més àgil i senzilla per a les comunicacions de crema ja que el permís s’atorga de forma immediata i pot servir per a tota la temporada. A més, la informació recollida queda a l’abast de totes les administracions que col·laboren en la prevenció d’incendis. Anteriorment, calia que els interessats fessin la sol•licitud en paper i el procediment era més lent i costós.


D'altra banda, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt regula, mitjançant un Ban d’Alcaldia, les cremes controlades en el nucli urbà  i en els solars sense edificar. Aquest tipus de cremes estan subjectes a unes mesures preventives especials per evitar molèsties als veïns.


Tanmateix, us recordem que també us podeu desfer de les restes vegetals, portant-les a la deixalleria mancomunada de les 3 Viles.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració en la prevenció dels incendis forestals.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^