www.svmontalt.cat
Serà dissabte 15 de febrer, a las 10 h, al Centre CÍVIC El Gorg


Hi participen més de 200 ballarins i ballarines d’una vintena de grups de diversos municipis del Maresme.

1a. Trobada de Dansa

El Centre Cívic El Gorg serà l’escenari on se celebrarà el proper dissabte, 15 de febrer, la 1a Trobada d’Extraescolars de Dansa organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


L’esdeveniment començarà a les 10 del matí i comptarà amb la participació de més de 200 ballarins i ballarines d'entre 5 i 16 anys que realitzen activitats de dansa, de manera no professional, en diverses escoles del Maresme. Hi haurà 4 categories segons l’edat dels participants: baby, infantil, prejúnior i júnior, i es mostraran diferents estils de dansa, des de la modalitat més clàssica fins a la més moderna. 


L’objectiu de la trobada és que els diferents grups mostrin la feina que estant realitzant i alhora alumnat i professorat puguin intercanvia experiències en un marc lúdic.

Tanmateix, la voluntat de la Regidoria d’Esports posant en marxa aquesta iniciativa és  fomentar la participació dels nens i nenes en les activitats esportives durant el curs escolar i fer que la dansa sigui un motiu de diversió i coneixença d’altres entitats esportives.1a. Trobada de Dansa

1a. Trobada de Dansa

Fitxer: trobada_dansa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 120,9 kB

Publicat el 05.02.2020