X
Estades Esportives d'Estiu 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Com tractar els residus domèstics en cas de quarantena o positiu per COVID-19


MOLT IMPORTANT: Les instruccions de l’Agència Catalana de Residus són genèriques per a tots els municipis. A Sant Vicenç de Montalt, el servei de recollida d’escombraries es presta de manera selectiva a través de les àrees de contenidors, per tant les bosses de resta de les persones contagiades i/o en quarantena s’han de dipositar al contenidor de color verd de RESTA i no a la porta de casa.

Gestió residus_CoronavirusL’Agència Catalana de Residus ha fet arribar una sèrie de mesures que cal tenir en compte a l’hora de tractar els residus de les persones que han donat positiu a la prova del Coronavirus, que es troben aïllades i per aquelles persones que creuen que poden estar contagiades.


Què fem amb aquests residus?

  • Fent ús de guants i mascareta, cal dipositar tots els residus de la persona contagiada en una bossa de plàstic dins d’un cubell, preferiblement amb tapa i pedal, a l’habitació. Amb aquests residus no s’ha de fer cap separació per al reciclatge.
  • Tancar la bossa i dipositar-la dins d’una altra bossa de plàstic juntament amb els guants i la mascareta de la persona que ha manipulat aquests residus.
  • Un cop tancada aquesta segona bossa, dipositeu-la dins la bossa corresponent a la fracció RESTA del domicili.
  • Dipositeu la bossa RESTA  directament al CONTENIDOR DE COLOR VERD DE RESTA.
  • En acabar, realitzeu una neteja completa de mans, amb aigua i sabó (o amb una solució hidroalcohòlica) durant almenys 30 segons.

Cal remarcar que està totalment prohibit dipositar la bossa de restes d’una persona contagiada i/o en quarentena en un contenidor o cubell que no sigui el de  RESTA o abandonar-les a la via pública.Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt recordem que les deixalleries mòbil i fixa de Les 3 Viles estan tancades i que s'ha cancel·lat, fins que acabi l'estat d'alarma, el servei de recollida de mobles, electrodomèstics i restes de jardineria.

Gestió residus_Coronavirus

Gestió residus_Coronavirus

Fitxer: Informacio_gestio_residus_COVID_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,24 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^