X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt d'agost-setembre!


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número d'agost-setembre del butlletí d'informació municipal InfoMontalt que ja es reparteix a les llars de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a les actuacions que s'han dut a terme des de l'Àrea de Benestar Social en el marc de la crisi sanitària de la Covid-19 per donar resposta a les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

El butlletí també inclou informació sobre el nou skatepark i la nova platja de gossos, el tancament positiu de l'execici econòmic de l'any 2019, les obres de millora que s'han realitzat a l'espai públic i les beques per a llibres i de menjador escolar per al curs 2020-2021 entre altres temes. Com és habitual, també trobareu l'editorial de l'alcalde, Javier Sandoval, i la Tribuna política amb els escrits dels diferents grups municipals.


A la contraportada trobareu un espai on es expliquem els motius pels quals ha quedat anul·lada la Festa major d'estiu i indicacions per poder realitzar qualsevol tràmit amb l'Ajuntament de manera telemàtica.


Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt d'agost-setembre en el document:

InfoMontalt Agost Setembre 2020

InfoMontalt agost-setembre 2020

Fitxer: InfoMontalt_83_Agost_Setembre_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 884.35 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^