www.svmontalt.cat
Portada > Serveis a les persones > Atenciˇ al CiutadÓ > Oficina d'Atenciˇ Ciutadana (OAC) > Cita prŔvia Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ (OAC)

Per ser atesos a l’Oficina d’Atenciˇ Ciutadana (OAC), caldrÓ demanar cita prŔvia a travÚs d’aquesta oficina virtual. No s’atendrÓ presencialment a les oficines, si no es disposa de dita cita. (En queden excloses les situacions d'urgŔncia)

Si per qualsevol motiu no poguÚs fer ˙s de la seva cita, anulĚli-la perquŔ altres persones en puguin fer ˙s.

Per tal de garantir la seva seguretat i la nostra s'hauran de seguir totes les normes de seguretat establertes per la COVID-19: nomÚs s'atendrÓ a una persona a la vegada, caldrÓ portar la mascareta ben posada, netejar-se les mans amb gel hidroalcoh˛lic i mantenir la distÓncia de seguretat.

Recordi que, si estÓ obligat a relacionar-se electr˛nicament amb les Administracions P˙bliques per a la realitzaciˇ de qualsevol trÓmit d'un procediment administratiu, conforme s'estableix en article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Com˙ de les Administracions P˙bliques, solament podrÓ utilitzar els mitjans electr˛nics i, per tant, haurÓ de dirigir-se al portal de trÓmits municipal.