Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 2/05/2021


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat

Dades Covid 02_05

La informació actualitzada (2/05/21 amb dades de fins a 3 dies abans) que proporciona el Departament de Salut mostra que en els últims 7 dies, a Sant Vicenç de Montalt s’han registrat 7 nous casos positius diagnosticats amb PCR i test d’antígens i en els darrers 14 dies s'han comptabilitzat en total 11 casos nous. Des de l'inici de la pandèmia, la xifra de casos acumulats s'eleva a  397. 

Les dades del municipi s'han mantingut estables respecte a l’últim recompte. L’índex de risc de brot se situa en 145.66, un nivell considerat  alt, i la taxa de reproducció de l’epidèmia es manté en 1.45. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa. En quant a la incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants, se situa en 100.29.


És necessari no abaixar la guàrdia i mantenir el compliment estricte de les mesures de prevenció.


Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^