X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Convocatòria per a cinc línies de subvencions per ajudar l'empresariat local 


Els ajuts seran de 2.000 euros com a màxim per a cada sol·licitant amb un màxim de 1.000€ per línia. Les peticions es poden presentar fins al 30 de setembre.

Ajuts empreses

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa un programa d'ajuts per donar suport a les empreses de Sant Vicenç. Es tracta d'una iniciativa de reactivació econòmica que té per objectiu proporcionar suport a l'activitat econòmica del municipi, fomentar-la i impulsar-la; i molt especialment, a recuperar el nivell d'activitat i ocupació previ a la crisi originada per la pandèmia de la COVID.

Aquestes subvencions tenen un import màxim de 2.000 € per a cada sol·licitant, i fins a un màxim de 1.000 € per línia. L'Ajuntament destina a aquest programa d'ajuts un total de 50.000 €.

La data límit per presentar les sol·licituds és el 30 de setembre i els paquets d'ajudes es distribueixen en cinc blocs: el primer per a ampliacions, adequacions i millores dels establiments per despeses extraordinàries derivades de la COVID; el segon, per despeses extraordinàries motivades per a l'adquisició de material de prevenció, higiènic, sanitari, desinfecció...; el tercer, per fomentar la contractació de personal; el quart, per accions per a la transformació digital de les empreses i comerços; i el cinquè, per al pagament de lloguers de locals que han hagut de  tancar o restringir l'horari d'obertura de l'establiment a causa de la COVID.

Seran subvencionables les actuacions realitzades entre el 14 de març de 2020 fins a la data de presentació de la sol·licitud. Les empreses hauran de presentar una sol·licitud per a cada línia d'ajut.

Poden ser beneficiaris de les subvenciones, les persones físiques o jurídiques amb centre de treball i/o domicili fiscal ubicat a Sant Vicenç de Montalt que, entre les dates que indica la convocatòria, hagi efectuat alguna de les actuacions objecte de subvenció.

Aquest ajuts seran compatibles amb qualsevol altre concedit per altres administracions o ens públics o privats. Tanmateix, l'import dels ajuts rebuts per la mateixa finalitat no podrà superar el cost total de l'actuació. Igualment seran compatibles amb bonificacions i exempcions fiscals.

ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA PUBLICAT AL BOPB

BASES AJUTS DE SUPORT I ENFORTIMENT A LES EMPRESES DEL MUNICIPI EN EL CONTEXT DE LA COVID-19


Línia 1

La primera línia d'ajuts es basa en el foment d'actuacions d'adequació dels establiments ubicats a Sant Vicenç de Montalt per adaptar-se als requeriments i mesures de protecció i seguretat marcades pel Govern: adequació de terrasses, compra o lloguer d'estufes, mampares, reestructuració de l'interior dels locals,.. 

Sol·licitud línia 1

Descripció actuació

Memòria econòmica


Línia 2

La segona línia d'ajuts va destinada a ajudar a les empreses, comerços i establiments relacionats amb la restauració a reduir la despesa derivada de la compra de material fungible sanitari i de prevenció a fi d'aplicar mesures d'higiene i complir les normatives marcades pel Govern: gel hidroalcohòlic, mascaretes, lloguer de maquinària de depuració i ventilació o altre material fungible relacionat amb l'aplicació de mesures preventives en la lluita contra la COVID.

Sol·licitud línia 2 

Descripció actuació

Memòria econòmica


Línia 3

El tercer programa de subvencions té com a objectiu el foment de l'ocupació local, mitjançant l'atorgament d'ajuts a les empreses que hagin contractat a persones aturades, inscrites a les oficines de l'INEM o de la borsa de treball local des del 14 de març de 2020 fins a la data de presentació de la sol·licitud.

Sol·licitud línia 3 

Descripció actuació

Memòria econòmica


Línia 4

La quarta línia d'ajuts es basa en el foment de projectes i actuacions que tinguin com a objectiu la transformació digital, implantació, formació o consultoria de projectes adreçats a la digitalització del negoci.

Sol·licitud línia 4 

Descripció actuació

Memòria econòmica


Línia 5

El cinquè i últim programa, té per objectiu recolzar els comerços o establiments que degut a les mesures per lluitar contra la COVID s'han vist obligats a tancar o restringir l'horari d'obertura al públic dels seus establiments o comerços situats a Sant Vicenç durant aquest 2021, però que han hagut de seguir pagant els lloguers dels seus establiments.

Sol·licitud línia 5 

Descripció actuació

Memòria econòmica

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^