www.svmontalt.cat
Molts dels materials que llencem cada dia es poden reciclar. També hi ha residus que poden ser tòxics i han de rebre el  tractament adequat. Per això demanem la vostra col·laboració per tal de gestionar-los correctament. L´únic que heu de fer és utilitzar les deixalleries, tant la fixa com la mòbil, així que entri en funcionament. Vosaltres podeu ser solidaris amb el medi ambient del municipi. Feu-ne un bon ús, i així evitarem imatges tant negatives per Sant Vicenç com la que ens mostra la fotografia.

Residus al carrerProperament, conjuntament amb els municipis de Caldes d´Estrac i de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt posarà en marxa un servei de deixalleria mòbil, que complementarà el que realitza la deixalleria municipal mancomunada, que trobareu al Torrent de les Bruixes de Llavaneres. Quan visiti el nostre municipi, la deixalleria estarà ubicada en un indret  concret, que es donarà a conèixer amb antelació, perquè els ciutadans hi puguin dipositar els residus especials que no es poden llençar als contenidors.

La deixalleria mòbil és un petit centre de recuperació d´aquells residus tòxics i/o perillosos que es generen amb freqüència a les llars, com poden ser piles, bateries, fluorescents, radiografies, dissolvents, medicaments, pintures, bombetes, material elèctric, olis vegetals, petis electrodomèstics, material informàtic i andròmines. Amb aquesta actuació la Regidoria de Medi Ambient vol apropar els servei de deixalleria a la ciutadania, al temps que es fomenta el reciclatge i la separació dels diferents residus.

Publicat el 06.02.2008