Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt d'agost-setembre


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número d'agost-setembre del butlletí d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a la festa major d'Estiu que, després de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia, recupera els actes més tradicionals i populars.

El butlletí també inclou informació sobre les obres que es duran a terme al torrent del Ranxo i la pista annexa al pavelló, l'aprovació del Pla de Mesures Antifrau i el Protocol d'intervenció en casos d'ocupació il·legals d'habitatges, l'èxit dels abonaments de temporada a la piscina o la gratuïtat de l'escolarització dels infants P2 de l'escola bressol, entre d'altres temes.

Com és habitual també hi trobareu l'editorial de l'alcalde i la Tribuna política amb els escrits dels diferents grups municipals. A la contraportada us hem preparat l'agenda amb els esdeveniments i activitats previstes pels mesos d'agost i setembre.

Ens retrobem el 6 d'octubre, quan sortirà al carrer un nou número de la revista d'informació municipal. Bon estiu i bones vacances!


Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt d'agost-setembre:

InfoMontalt Agost-Setembre 2022

InfoMontalt Agost-Setembre 2022

Fitxer: InfoMontalt_105_Agost_Setembre_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.05 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.08.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^