www.svmontalt.cat
Una desena d'empreses de les 3 Viles ja s'han acollit al programa d'assessorament personalitzat per revolucionar les seves competŔncies digitals


Si teniu una empresa ubicada a les 3 Viles i voleu potenciar el vostre negoci, us podem ajudar. Aquest Ús el reclam del programa d'assessorament personalitzat que els ajuntaments de Sant Vicenš, Llavaneres i Caldetes tenen en marxa dins del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' que s'impulsa amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona. Una desena de negocis ja estan rebent suport per augmentar les vendes mitjanšant solucions digitals.

TTT 3 VILES

Teniu pàgina web del vostre negoci? Els vostres clients coneixen tots els productes i serveis que oferiu? Són algunes de les preguntes que l'assessora digital del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' fa als empresaris que s'estan adherint al programa de suport que impulsen els consistoris de les 3 Viles. Després del primer contacte, l'assessora analitza la situació actual de l'empresa sol·licitant i, tot seguit, elabora un pla personalitzat. L'objectiu és ajudar-los a fer més eficient el contacte amb els client, fer-se més visibles a les xarxes socials i seleccionar els millors proveïdors per adoptar les solucions digitals més adients.Dins de les accions previstes també s'inclouen les relacionades amb l'assessorament de tot el procés de sol·licitud i gestió de la subvenció del kit digital. Per tal d'inscriure's al programa, cal que empleneu aquest FORMULARI i seleccioneu l'apartat d'assessorament individualitzat per a empreses.

 'Treball, Talent i Tecnologia'

‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' forma part del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Està  impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM). Si voleu ampliar la informació del projecte feu clic en aquest ENLLAÇ.

Publicat el 05.08.2022