X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç torna a renovar les dues Flors d'Honor com a Vila Florida


El govern municipal aposta per continuar treballant per fer un Sant Vicenç encara més amable per a viure-hi, més accessible, que convidi al passeig i que defensi el seu patrimoni natural de manera sostenible i eficient.

Gala viles Florides 2022


Sant Vicenç de Montalt ha renovat per quart any consecutiu la distinció de les dues Flors d’Honor, els premis que el passat divendres, 7 d’octubre, va lliurar la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) en un acte celebrat a l’amfiteatre del Camp de Mart de Tarragona. La regidora de Turisme, Laia Sorribes, acompanyada de la regidora d’Obres i Serveis, Sònia Miquel, va recollir el guardó que el municipi rep de forma ininterrompuda des del 2018 en reconeixement a la millora de l’espai verd i el seu sosteniment.

A banda del reconeixement institucional als 155 municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà, l’edició d’enguany del moviment Viles Florides també ha premiat aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, són també un exemple a seguir.


Gala viles Florides 2022

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^