Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Exposició pública del cens electoral


El cens per a les eleccions generals 23-J s'ha tancat el 27 de febrer de 2023.

Dimarts, 30 de maig, es va publicar al BOE la convocatòria d'eleccions generals pel 23 de juliol, i s'iniciava oficialment el període electoral.

Un dels primers passos que la ciutadania ha de fer és consultar i, si s'escau, rectificar les dades del cens electoral. Aquesta gestió es pot fer entre el 5 i 12 de juny de 2023 de dues maneres:

  • Presencial: a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13). Només els dies laborables del període estipulat, per tant, els dies 6, 7, 8, 9 i 12 de juny.
  • En línia: durant el període sencer i les 24 hores, amb certificat digital, a l'enllaç de la seu electrònica de l'Instituto Nacional de Estadística.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament (Oficina d’Atenció Ciutadana). Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions generals del dia 23 de juliol, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. Si us heu canviat de domicili o fa poc que esteu empadronats o empadronades a Sant Vicenç de Montalt, és important que comproveu que les dades són correctes.

Us recordem l'horari de l'OAC:

  • Matins, de 9 a 14 h: de dilluns a divendres
  • Tardes, de 16 a 19 h: dimecres
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^