Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els IV Jocs Florals de Sant Vicenç ja tenen guanyadors

L´editor i escriptor, Jordi Cornudella, es va ocupar d´introduir l'acte de lliurament de premis fent una breu ressenya de l´origen dels Jocs Florals i destacant la necessitat que es mantinguin aquests tipus de certàmens que han de servir perquè lletraferits de totes les edats puguin donar a conèixer les seves obres.

Guanyadors Jocs Florals 2010El Centre Cívic El Gorg va acollir el passat dissabte, 24 d´abril, l'acte de lliurament de premis dels IV Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt en les categories infantil, juvenil i adults. Victòria Serra i Solano i Xavier Ramos Cumplido van resultar  guanyadors  ex aequo del primer premi de la modalitat de prosa per al grup F (de 26 anys en endavant) pel seus treballs Dins d´una àmfora i La llegenda de l´espasa trencada

Com en les anteriors edicions, la majoria dels participants han estat alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp. Ara, els guanyadors de la fase local passaran a la fase final de la Mostra Comarcal.

A banda de Victòria Serra i Xavier Ramos, els guanyadors dels IV Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt han estat:

 • GRUP A (de 6 a 8 anys)
  Poesia
  1r premi: La flor
  Autora: Lia Viniegra Blonde

  2n premi: La neu
  Autor: Ferran Roldós Vicario

  Prosa
  1r premi: La Marta i el còmic
  Autora: Marta Sáez Rossell

  2n premi: La gata Lisi
  Autora: Anna carreras Barba

 • GRUP B (de 9 a 11 anys)
  Poesia
  1r premi: Menorca
  Autor: Marcel Berger Roca

  2n premi: Història del 8
  Autor: Joel Lluch Porras

  Prosa
  1r premi: El talp violinista
  Autor: Guillem Santamaria Carrera

  2n premi: La família Drac
  Autor: Àngel Bru Puertas

 • GRUP C (de 12 a 14 anys)
  Poesia
  1r premi: La nit i el dia
  Autora: Andrea Saladich Cavallé

  Prosa
  1r premi: El fruit de la discòrdia
  Autora: Irene Colomé Real

  2n premi: La raça Semi
  Autora: Sara Güell

 • GRUP F (de 26 anys en endavant)
  Prosa
  1r premi: ex aequo
  La Llegenda de l'espasa trencada, de Xavier Ramos Cumplido
  Dins d'una àmfora, de Victòria Serra i Solano

El jurat el van formar Jordi Brunet, Pius Morera, Anna Cornudella, Mayte Rius i Jaume Arcos, actuant com a secretària Antònia Caño, directora de la Biblioteca Municipal La Muntala.

L´editor i escriptor, Jordi Cornudella, es va ocupar d´introduir l'acte de lliurament de premis fent una breu ressenya de l´origen dels Jocs Florals i destacant la necessitat que es mantinguin aquests tipus de certàmens que han de servir perquè lletraferits de totes les edats puguin donar a conèixer les seves obres.

L´acte, presidit per l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, també va servir per presentar la guia de recursos que, coincidint amb la diada de Sant Jordi, editen anualment i de manera conjunta les diferents biblioteques públiques del Maresme. Enguany, sota el títol: Passejades pel Maresme, s'ha dedicat a definir rutes pels pobles de la comarca. A Sant Vicenç de Montalt hi trobem un article sobre l´itinerari Ull de serp. La presentació de la guia va anar a càrrec de Mª Lluïsa Grimal, regidora d´Educació.

En acabat, es van aplegar a dalt de l'escenari tots els guanaydors presents a la sala, els membres del jurat, la directora de la biblioteca, la regidora d'Educació, el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, i l'alcalde per fer-se la foto de família dels IV Jocs Florals de Sant Vicenç.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^