X
Mesures Covid gener 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç acull l'exposició de la Diputació “Menja bé, tu hi guanyes”
La Regidoria de Sanitat, salut Pública i Consum promou l'alimentació saludable amb una exposició a la biblioteca

La presidenta-delegada de l´Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Dolores Gómez, inaugurarà l´exposició el dia 30 d´octubre, a l´1 del migdia a la Biblioteca  Municipal La Muntala.

Exposició“Menja bé, tu hi guanyes” és una mostra que s´adreça a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb l'objectiu de fomentar una alimentació saludable i nutritiva, que els ha de portar a gaudir d'una bona salut. L´exposició, una iniciativa de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, es podrà veure a la Biblioteca Municipal La Muntala de Sant Vicenç de Montalt del 30 d´octubre al 15 de Novembre.

L'exposició es composa d'una sèrie de plafons que simulen l'ambient domèstic, especialment els espais vinculats a l'alimentació i el lleure, i presenta un audiovisual on els protagonistes són infants de la mateixa edat als que va adreçat el missatge, que ens expliquen els principis d'una alimentació saludable. Va acompanyada a més d'un tríptic informatiu i una guia educativa. En acabar la visita es podrà, a través d'una sèrie de jocs interactius, reforçar de manera lúdica els continguts explicats.

La mostra “Menja bé, tu hi guanyes” posa de relleu la importància de dur una alimentació adequada durant la infància per tal de gaudir de bona salut a l'etapa adulta. Vol, doncs, desenvolupar hàbits alimentaris que proporcionin una bona salut al llarg de la vida i que ajudin a gaudir d'una infància amb energia, vitalitat i intel•ligència. L'exposició pretén, de manera didàctica, potenciar aquests valors i donar rellevància a l'alimentació com a eina útil.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.10.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^