www.svmontalt.cat
La nostra vila participarà el 22 d'abril en aquest esdeveniment que persegueix arrelar els estímuls esportius des de la infantesa

Presentació Kids ChallengeSant Vicenç de Montalt, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Mataró i Premià de Mar compartiran aquest any el projecte esportiu Kid's Challenge Serie, una iniciativa del club de triatló Costa de Barcelona Maresme i del Consell Comarcal per fomentar els valors esportius i la cultura de l'esforç entre els petits i els joves. En tots aquests municipis s'organitzaran jornades esportives adreçades a nens i nenes en edat escolar, entre els 3 i els 16 anys. A Sant Vicenç la prova es durà a terme el proper diumenge 22 d'abril i és prevista la participació de més d'un centenar de nens i nenes.

El Kid's Challenge Serie neix  amb l'objectiu de fer aflorar entre els més joves valors clau dins el món esportiu com la superació, la integració, la tolerància, la disciplina, la responsabilitat, el companyerisme, l'esforç, la salut....  L'organització calcula que hi prendran part uns 6.000 escolars.

L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, les alcaldesses de Calella, Montserrat Candini, i de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, els alcaldes d'Arenys de Mar, Estanis Fors, i de Canet de Mar, Jesús Marin, la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Premià de Mar, Marisa Ferreras, i el regidor d'Esports de Mataró, Pere Galbany, acompanyats dels representats del club de triatló Costa de Barcelona-Maresme, Agustí Pérez i Albert Guinart, han presentat avui a la seu del Consell Comarcal del Maresme el projecte Kid's Challenge Serie 2012.

 

Kid's ChallengeLes activitats del Kid's Challenge de Sant Vicenç han estat coordinades per la Regidoria d'Esports amb la col·laboració dels centres educatius de la vila i es portarà a terme a l'Av. Toni Sors seguint el següent programa:
 

  • 10h: 1.000m (1r. 2n, 3r i 4t d´ESO)
  • 10.15h: 1.000m (5è i 6è)
  • 10.30h: 750m (3r i 4t)
  • 10.45h: 500m (1r i 2n)
  • 11h: 250m (P3, P4 i P5)

Aquí trobareu el plànol amb el recorregut de les diferents proves.

 

 

Publicat el 17.04.2012