www.svmontalt.cat

Titelles PinotxoEl proper dissabte 9 de juny, a les 6 de la tarda, puja a l'escenari santvicentí una versió del conte clàssic "Le avventure di Pinocchio", de Carlo Collodi, amb l'espectacle de titelles Pinotxo, el nen fusta, a càrrec de la centenària Companyia Sebastià Verges. Aquest espectacle, organitzat per la Regidoria de Cultura, va ser premiat amb el premi Drac d’Or Ara Titelles a la Fira Internacional de Titelles de Lleida 2011.

Les entrades valen 2 euros i es poden adquirir a taquilla del Centre Cívic El Gorg a partir d'una hora abans de l'espectacle.

La historia de Pinotxo és la d'un titella de fusta que pren vida gràcies a l'amor que li té l'artesà que l'ha construït, el vell Gepetto, i a les bones arts de la fada dels cabells blaus.

El gran desig d'en Pinotxo és esdevenir un nen de debò, però només és un titella trapella, ingenu i molt curiós, que passarà per mil i una desventures.

Malgrat tot, la bondat del seu cor fa que aconsegueixi sortir ben parat de totes les dificultats i acaba convertint-se en un nen de veritat.

En Pinotxo i la seva inseparable consciència, el grill Pep, passaran moltes aventures però al final en Pinotxo descobrirà que les mentides no porten enlloc i a més a més fan créixer el nas.

 

Publicat el 07.06.2012