www.svmontalt.cat

Estades Esportives d'Estiu 2012El passat 25 de juny van començar les activitats esportives d’estiu, organitzades per la Regidoria d’Esports, que enguany compten amb la participació de prop de 400 nens i nenes.

Les activitats es porten a terme a les instal·lacions esportives municipals, a la platja de Sant Vicenç i al Club Nàutic El Balís. L’oferta d’enguany és àmplia i variada: colònies esportives, cursets de natació per a infants i adults, campus de ball, ioga i estades esportives.

Pel que fa als participants, tot i que la majoria de propostes va adreçada a infants i adolescents, les persones adultes també han pogut trobar el seu espai. Així, el passat mes de juliol, els més matiners van poder comprovar com de bon matí un grup de gent practicava ioga a la platja.

Destacar així mateix, l’èxit de participació assolit pels diversos campus que, un any més, han tornat a organitzar els clubs de la vila. D’aquesta manera, els amants del patinatge, del bàsquet i del futbol han aprofitat les vacances escolars per continuar practicant el seu esport favorit.

Durant l’agost, un mes que la majoria de famílies aprofita per sortir de vacances, hi haurà una aturada, i el 27 d’agost es reprendran de nou les activitats esportives fins al 7 de setembre.

 

Publicat el 30.07.2012