X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un tram de la carretera de Sant Vicenç estrena fanals

FanalsL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis, ha substituït 17 fanals model vuitcentista, que hi havia a la Ctra. de Sant Vicenç, entre el C/ Sant Antoni i el camí del Padró, pel mateix nombre de nous fanals més moderns i eficients, que donen continuïtat als que hi ha instal·lats al nucli històric.

Aquesta actuació, a més de reduir la contaminació lumínica, incidint sobretot en els beneficis per l’estalvi energètic, ha permès disposar de columnes i lluminàries per a futures reposicions de fanals de tipus clàssic, que hi ha malmesos en altres zones del municipi.

Les làmpades substituïdes eren de vapor de sodi de 70W, un tipus de llum que, pel color que perceben els vianants, obliga a incrementar-ne la potència la qual cosa provoca un excés de llum. El nou enllumenat públic consta de17 fanals amb lluminàries d’halogenurs metàl·lics de 35W, que ofereixen una tonalitat de llum que imita la del sol a mitja tarda i permet il·luminar amb una intensitat més baixa.

El pressupost destinat per l’Ajuntament a l’execució d’aquest projecte ha estat de 8.215,65 euros. L’obra civil ha anat a càrrec de la Brigada Municipal de Serveis.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^