X
Abonaments temporada piscina municipal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Cultura > Biblioteca Municipal La Muntala
Botó que mostra/amaga menú lateral
Cultura
Biblioteca Municipal La Muntala

Logo La Muntala 


A l´inici dels anys 90, es creà la Biblioteca de Sant Vicenç de Montalt que, aleshores, s´ubicà a la planta baixa de l´edifici de l´antic Ajuntament, a la plaça del Poble. El creixement del fons, l´augment de lectors i el canvi de mentalitat sobre els serveis que avui dia han d´oferir les biblioteques, posaren de manifest la necessitat d´un nou equipament i el 30 de març de 2003, s´inaugurà l´actual biblioteca municipal a la planta baixa del Centre Cívic El Gorg.


Biblioteca Municipal La MuntalaLa Biblioteca Municipal La Muntala, nom que fou extret d´un poema de Salvador Espriu, forma part de la Xarxa de Biblioteques i la gestiona l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria d'Ensenyament, en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La missió de La Muntala és connectar amb els usuaris actuals i potencials per resoldre les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques. Els nostres trets d´identitat són la qualitat dels nostres serveis i l´atenció personalitzada. 

 En aquest espai, trobareu un centre local d'informació, un equipament cultural format per tota una sèrie de recursos informatius amb un personal qualificat que els posarà al vostre abast. En aquesta època, en què vivim immersos dins de la societat de la informació, la vostra biblioteca pot ser un pont entre vosaltres i les noves tecnologies. Aquí trobareu tot el que aquest nou món dóna de si, i l'equip de la biblioteca és sempre a la vostra disposició per ajudar-vos a utilitzar tots els recursos de què disposem.

Biblioteca Municipal La Muntala

La Muntala disposa de més de 14.000 documents entre llibres, revistes, discos compactes, vídeos i pel·lícules. Fons que es renova i amplia constantment per tal d´oferir-vos informació actualitzada.  La biblioteca està informatitzada i disposa d´ordinadors per consultar el seu fons, així com el catàleg de les altres biblioteques de la xarxa.


ELS NOSTRES SERVEIS:

  • Informació: atén consultes sobre qualsevol qüestió del vostre interès
  • Consulta: tots els documents es poden consultar lliurement a sala
  • Accés a bases de dades electròniques
  • Préstec: gratuït. Només cal obtenir el carnet mitjançant la presentació del DNI. Per a les persones impossibilitades s´ofereix préstec domiciliari.
  • Activitats: exposicions, tertúlies literàries, conferències, presentacions de llibres, tallers de lectura, ...
  • Accés gartuït a Internet: només cal presentar el carnet de la biblioteca i demanar hora.
  • Guies de Lectura
Dades de contacte

Regidora: Maria Villalta
villaltamm@svmontalt.cat

Directora de La Muntala:
Antònia Caño

Ens trobareu a:
Centre Cívic El Gorg
Riera del Gorg, s/n
08394 Sant Vicenç de Montalt

Tel.: 93 791 23 72 
Fax: 93 791 34 60
b.st.vicensm@diba.cat
Horari:
  • De dilluns a divendres: de 16:00 a 20:30h
  • Dimarts i dijous: de 10:00 a 13:30h
  • Dissabtes: de 10:00 a 14:00h
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^