X
Vine a veure la final de l'Eurocopa 2024 a la zona esportiva
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Cultura, Festes i Tradicions
Centre Cívic El Gorg

El PUNT de TROBADA dels santicentins i santvicentines


Centre CívicLa inauguració, per la Festa Major de Sant Vicenç de 2003, del Centre Cívic “El Gorg” va suposar el naixement  d´un espai emblemàtic que s´ha convertit en l´autèntic pulmó social i cultural del nostre poble, i que ha esdevingut un lloc de referència pels veïns, entitats i associacions  de Sant Vicenç.

En aquest equipament municipal, a banda de la programació pròpia, la iniciativa dels veïns és bàsica per definir una oferta d´activitats àmplia i variada. Durant tot l´any, a les diferents sales i tallers del Cívic es programen obres de teatre, concerts, conferències, presentacions, vídeo-fòrums, xerrades, balls, exposicions, etc. Un mar d´activitats que tenen com a objectiu bàsic potenciar les iniciatives ciutadanes, des del convenciment que les persones són el centre d'atenció preferent de la tasca municipal, i que és amb el seu suport i la seva implicació que cal avançar en la millora de les condicions de vida del conjunt del poble.

El Centre Cívic ha esdevingut també la seu social d´una gran part de les entitats i associacions del municipi, que utilitzen els seus tallers i despatxos per portar a terme cursos, assajos, reunions i d´altres activitats.


Aquest espai polivalent compta amb:

Centre Cívic El Gorg

SALA D´ACTES:  Amb capacitat per a 300 persones, amb còmodes butaques, un gran escenari i acurades instal·lacions de llum i so. En aquesta sala, es programen audicions musicals, obres de teatre, balls, conferències, etc.

CASAL D´AVIS: Sala diàfana amb quasi 200m2, situada a l´entrada de l´edifici que acull la seu social de l´Associació de Gent Gran \"Els Xurravins\".

BIBLIOTECA: Amb una superfície de 400m2 , “La Muntala” és un espai autònom dins el Centre Cívic que ha estat dotada amb tots els requisits de les biblioteques de nova generació (xarxa informàtica, equip multimèdia  i un fons molt important de llibres, revistes, música, pel·lícules i documentals.

TELECENTRE: espai dotat d´equipament informàtic i ajuda personalitzada, que es dirigeix a tots els usuaris i prioritàriament a la població que no compta amb mitjans propis d´accés a les noves tecnologies.

SALES-TALLERS: Una de les mancances del municipi havia estat, fins la inauguració del Cívic, el fet de no disposar de locals adients per el desenvolupament d´activitats. Aquests 2 tallers han possibilitat la realització de tot tipus de cursos (català, història...) i tallers (pintura, fang...)

DESPATXOS I ARMARIS: Les entitats del municipi disposen de 4 despatxos (compartits en diferents horaris) per a reunions i demés activitats, i de 20 armaris individualitzats per guardar els seus materials i pertenences.

SALA DE RÀDIO: Al Cívic, ja hi ha habilitat l´espai  físic que ocuparà la futura Ràdio Municipal. Aquest projecte, llargament anhelat, permetrà que Sant Vicenç gaudeixi d´una emissora pròpia que sigui el principal punt de referència informativa de l'actualitat local.

Centre Cívic El GorgSi necessites disposar d´algun espai on realitzar xerrades, actes, esdeveniments o qualsevol tipus d´activitat, posem al teu abast espais on poder fer-ho:

- Sala d´Actes
- Tallers
- Despatxos

A l´agenda de la web trobareu, degudament actualitzats, tots els actes programats al Centre Cívic i a la resta d´equipaments i espais municipals.

Dades de l'àmbit

Centre Cívic "El Gorg"

Responsable polític: 

Responsable tècnic: Sílvia Buch
sbuch@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
Riera del Gorg, s/n
Telèfon: 93 791 07 09
centrecivic@svmontalt.cat

Els nostre horari és:

De dilluns a divendres: de 10 a 13 h i de 16 a 21 h

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^