X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis generals > Comunicació > Imatge Corporativa
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicació
Imatge Corporativa

Logo Ajuntament

Els signes bàsics de la imatge corporativa de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt són el símbol (simplificació de l'escut històric de Sant Vicenç), el logotip (denominació de la institució), el color corporatiu (vermell) i la tipografia específica amb què es componen els textos dels diversos suports de comunicació.

La imatge corporativa està acompanyada d'una guia gràfica (Manual d'Ús) que pretén donar a conèixer la imatge visual de l'Ajuntament, les seves formes d'aplicació, les seves diferents versions i la seva adaptabilitat a les diverses circumstàncies i suports, dins d'una coherència i globalitat.

L'objectiu d'implantar aquesta imatge corporativa és, d'una banda, aconseguir una comunicació més fluïda i directa entre la institució i la ciutadania, i d'una altra banda, facilitar la identificació de l'Ajuntament per part dels ciutadans.


Si teniu qualsevol dubte a l'hora d'aplicar la imatge corporativa podeu possar-vos en contacte amb la Regidoria de Comunicació a través del correu electrònic: comunicacio@svmontalt.cat

Des d'aquesta secció es poden descarregar diversos arxius relacionats amb la imatge corporativa de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.DADES DE CONTACTE

Responsable polític
Javier Sandoval
sandovalcj@svmontalt.cat

Referent tècnic
Ana Montes
comunicacio@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11 
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00h

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^