Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
  Informació vigent
Portada > Alcaldia > L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt us dona la benvinguda
Botó que mostra/amaga menú lateral
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt us dona la benvinguda

Javier Sandoval-Alcalde SVM

Benvolguts santvicentins i santvicentines,

Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt encarem aquesta nova legislatura 2023-2027.

Durant aquest nou mandat volem que tota la ciutadania se senti més partícip que mai de tot el que succeeix a la nostra vila i, per descomptat, al consistori, fent de la transparència un dels principals objectius.

Aprofitant les noves tecnologies, aquest web vol ser una altra porta d'entrada a l'Ajuntament oberta a tothom, un espai de participació i de servei a la ciutadania.

Per això, treballarem per fer del web una eina útil i amb accés a tota la informació que disposem del nostre municipi, però que també permeti fer tot un seguit de tràmits, aportacions, comunicar incidències i, al mateix temps, donar a conèixer arreu i des de qualsevol lloc, el nostre entorn i patrimoni, la nostra història, cultura tradicions i activitats.


Com a alcalde, assumeixo aquest repte amb responsabilitat, rigor i sobretot amb moltes ganes de compartir-ho amb tots vosaltres.

En nom propi, i en el de tot el consistori, rebeu la més cordial salutació i benvinguda al web de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Us convido a aprofitar les eines de proximitat que ens ofereixen les noves tecnologies per conèixer una mica millor el nostre municipi.
Javier Sandoval Carrillo
Alcalde de Sant Vicenç de Montalt

correu-e   Línia directa amb l'alcalde

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.06.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^