X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Atenció al Ciutadà > Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) > Cita prèvia Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)
Botó que mostra/amaga menú lateral
Cita prèvia Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)

Per ser atesos a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), caldrà demanar cita prèvia a través d’aquesta oficina virtual. No s’atendrà presencialment a les oficines, si no es disposa de dita cita. (En queden excloses les situacions d'urgència)

Si per qualsevol motiu no pogués fer ús de la seva cita, anul·li-la perquè altres persones en puguin fer ús.

Per tal de garantir la seva seguretat i la nostra s'hauran de seguir totes les normes de seguretat establertes per la COVID-19: només s'atendrà a una persona a la vegada, caldrà portar la mascareta ben posada, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat.

Recordi que, si està obligat a relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques per a la realització de qualsevol tràmit d'un procediment administratiu, conforme s'estableix en article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Comú de les Administracions Públiques, solament podrà utilitzar els mitjans electrònics i, per tant, haurà de dirigir-se al portal de tràmits municipal. 

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^