X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Agost/Setembre 2016
  • Ara ja fa uns dies que s’han celebrat les festes majors d’Arenys de Mar, de Llavaneres i també les conegudes Santes de Mataró. Alguns de nosaltres les hem pogut gaudir en major o menor mesura en coincidir encara amb dates laborals. La nostra festa major d’estiu serà a mitjan mes d’agost, en plenes vacances estiuenques de molts de nosaltres.

    El nostre poble ha patit un canvi molt signifi catiu en els darrers 15 anys, en passar de ser un poble amb molts estiuejants a ser un poble on la gent viu en major mesura i s’estiueja molt menys. Dins del nostre programa electoral proposàvem fer una Consulta Popular Vinculant perquè els vilatans poguessin triar si volien moure uns quants dies les dates de la nostra festa major d’estiu o bé cap a principis de mes, o bé cap a fi nal de mes o bé deixar-la a les mateixes dates actuals. Van ser molts els que ens ho van comentar en el seu moment, ja que qui més o qui menys, a mitjan agost, està fora per vacances i se les perd.

    En el ple municipal de juliol, hem fet al govern la proposta de dur a terme aquesta Consulta Popular per a decidir les dates de la nostra Festa Major d’estiu, tot esperant que vulguin escoltar quina és l’opinió del poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^