X
Campanya de donació de sang
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja han començat els treballs de renovació de l'enllumenat públic

FNEE-ALUMBRADO

En conjunt,  s’actuarà en 1.082 punts de llum distribuïts per tot el municipi i hi ha previstes intervencions de renovació i/o substitució de columnes, lluminàries i làmpades.Enllumenat marquès casa rieraAquest mes de setembre, s'han iniciat al passeig Marquès de Casa Riera  els treballs de renovació de la xarxa d'enllumenat públic de Sant Vicenç de Montalt, una actuació que forma part del projecte d’eficiència energètica de la població.

L'empresa Elèctrica Boquet, S.L., està executants els treballs que tindran una durada de 3 mesos i un cost de 434.848,41 euros que es finançaran amb un crèdit de l’IDAE (Instituto para la Diversificación y el Ahorro de Energía) a interès zero i amb suport financer de la UE.

Aquest canvi de lluminàries implicarà un estalvi de 225.000 kW/h/any, l’equivalent al 26,74% del consum total. Així mateix, el projecte permetrà també racionalitzar el consum i la modulació de les intensitats, ja que s’eviten els excessos d’il·luminació i l’emissió de llum cap al cel, prioritzant que la llum projectada permeti veure millor els espais i objectes il·luminats. Tanmateix, també s’obtindran altres beneficis, com els derivats de la superior vida útil de les làmpades de leds.

El contracte signat per l'Ajuntament i l'empresa Elèctrica Boquet, S.L., preveu que els adjudicataris es faran càrrec de diverses obres de millora addicionals, valorades en més 455 mil euros.

Enllumenat marquès casa riera     Enllumenat marquès casa riera

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^