X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Els Tràmits
Justificant d'Empadronament o Convivència
 • Podeu realitzar les tramitacions de manera telemàtica (amb certificat digital), emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi la documentació requerida segons el tràmit.

  L'Oficina d'Atenció Ciutadana presta atenció presencial amb cita prèvia que podeu demanar en aquest ENLLAÇ.

  IMPORTANT EN CAS DE REALITZAR LA TRAMITACIÓ TELEMÀTICA AMB CERTIFICAT DIGITAL: Caldrà efectuar el pagament dels 2 euros de la taxa a través d’aquest ENLLAÇ i posteriorment realitzar la tramitació telemàtica, (amb certificat digital), emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi el comprovant de pagament. 
  Descripció

  • Justificant de residència: document segons el qual l´interessat resideix o ha residit al municipi, segons consta en el Padró d´Habitants.
  • Justificant de convivència: document en el qual consta amb qui conviu o ha conviscut, segons consta en el Padró d´habitants.

  Qui el pot demanar Tot ciutadà que resideixi o hagi residit a Sant Vicenç de Montalt. El tràmit el pot realitzar l'interessat o una persona autoritzada.

  Documentació que cal presentar En el cas que el tràmit el realitzi una persona diferent a l'interessat, caldrà aportar autorització i documentació  original i en vigor de l'autoritzat i de l'interessat.

  On es pot tramitar presencialment?  • Presencialment a l'OAC
  • Telemàticament amb certificat digital  Preu: 2€, segons les vigents ordenances fiscals

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^