X
Santvi Market Tropical 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Els Tràmits
Justificant d'Empadronament o Convivència
 • IMPORTANT: A causa de la crisi sanitària s'aconsella realitzar les tramitacions de manera telemàtica (amb certificat digital), emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi la documentació requerida segons el tràmit.

  L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania presta atenció presencial amb cita prèvia que podeu demanar en aquest ENLLAÇ.

  IMPORTANT EN CAS DE REALITZAR LA TRAMITACIÓ TELEMÀTICA AMB CERTIFICAT DIGITAL: Caldrà efectuar el pagament dels 2 euros de la taxa a través d’aquest ENLLAÇ i posteriorment realitzar la tramitació telemàtica, (amb certificat digital), emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi el comprovant de pagament. 
  Descripció

  • Justificant de residència: document segons el qual l´interessat resideix o ha residit al municipi, segons consta en el Padró d´Habitants.
  • Justificant de convivència: document en el qual consta amb qui conviu o ha conviscut, segons consta en el Padró d´habitants.

  Qui el pot demanar Tot ciutadà que resideixi o hagi residit a Sant Vicenç de Montalt. El tràmit el pot realitzar l´interessat o una persona autoritzada.

  Documentació que cal presentar En el cas que el tràmit el realitzi una persona diferent a l´interessat, caldrà aportar autorització i documentació  original i en vigor de l´autoritzat i de l´interessat.

  On es pot tramitar presencialment?  A causa de la crisi sanitària l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania només presta atenció presencial en casos excepcionals i cal demanar cita prèvia trucant al 93 791 05 11.


  Preu: 2€, segons les vigents ordenances fiscals

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^