X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els santvicentins podran gaudir d'accés lliure a la Fundació Palau


La Fundació Palau ha signat un acord de col·laboració amb els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres perquè els empadronats d’aquestes poblacions puguin gaudir d’accés lliure a la Fundació durant els propers 5 anys.

Conveni Fundació PalauDes de dissabte 22 d’abril, i coincidint amb l’obertura a Caldes d’Estrac de l’Any Palau i Fabre, les persones empadronades a Sant Vicenç de Montalt i a Sant Andreu de Llavaneres tindran accés gratuït a la Fundació Palau durant els propers 5 anys.

Tot plegat ha quedat recollit en un acord de col·laboració entre Maria Choya, directora de la Fundació Palau, Rosa Pou, alcaldessa de Caldes d'Estrac, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, alcalde de Sant Vicenç de Montalt, i Joan Mora, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, que es va signar el passat dissabte 22 d’abril.

Amb aquest acord, els santvicentins i els llavanerencs passen a tenir les mateixes condicions d’accés a la Fundació Palau que han tingut els caldencs des de la data de la inauguració d’aquesta institució l’any 2003.

Aquesta gratuïtat s’estén per un període de 5 anys i s’emmarca dins de les celebracions de l’Any Palau i Fabre i de la voluntat de fer de la Fundació Palau un centre literari i artístic de referència, estable i sostenible, a la seva zona geogràfica, des de la seva ubicació a Caldes d’Estrac, al Maresme i comarques veïnes i, per extensió, a Catalunya.

Paral·lelament, aquesta iniciativa també té per objectiu arrelar la marca creada de les '3 viles', facilitant una oferta cultural conjunta de qualitat que respon a les necessitats de la població més propera amb la certesa que la programació, les activitats i la col•lecció de la Fundació Palau contribuiran a projectar la marca Maresme fora de la comarca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^