X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aposta per la mediació per resoldre conflictes veïnals
Servei gratuït que estableix el diàleg com a eina per a gestionar els desacords


El servei ofereix l'atenció gratuïta d'uns professionals mediadors/es imparcials, per tal que dues parts en conflicte puguin parlar, escoltar-se i, en definitiva, arribar a punts d'acord i compromís mutu.


Servei de Mediació


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a disposició de la ciutadania un servei gratuït de mediació comunitària itinerant amb el suport de la Diputació de Barcelona. El servei ofereix eines de mediació per gestionar de manera dialogada i amistosa conflictes familiars de convivència, desacords en comunitats de veïns o bé problemàtiques en l’àmbit escolar que es plantegen en el dia a dia. La mediació és voluntària, confidencial i neutral.

El servei de mediació s’activa o bé a petició explícita d’un veí o a través d’un departament de l’Ajuntament que detecta un conflicte i, després d’avaluar-lo, en deriva el cas.

Totes les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) on seran ateses i se’ls recolliran les dades. Tot seguit són els tècnics mediadors de la Diputació de Barcelona que faran el seguiment del cas que es plantegi. El servei és itinerant perquè els mediadors es desplacen in situ a l’Ajuntament tantes vegades com calgui fins a la resolució efectiva del conflicte o el tancament del cas.

Aquest servei és una aposta de l'Ajuntament per la mediació com un instrument alternatiu de gestió i resolució de conflictes, entesos en positiu, ja que facilita la negociació dels interessos contraposats i potencia el compromís de les persones.


Servei de Mediació

Servei de Mediació

Fitxer: SERVEI_MEDIACIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 512.25 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^