Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tens una entrevista laboral? T'ajudem a preparar-la!
El servei de mentoring s'ofereix durant tot l'any i està destinat a persones que s'han d'enfrontar a un procés de selecció de personal


Aquest dimecres 8 de maig de 17 a 19h, s’ha programat el taller ‘Tinc un currículum, com puc millorar-lo per trobar feina?’. La formació és gratuïta, oberta a tothom i es durà a terme al Centre Cívic El Gorg. Us hi podeu inscriure enviant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat Tallers recerca feina


La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa una nova edició del programa de mentoring adreçat a persones que tinguin una entrevista laboral i la vulguin preparar. Aquesta acció s’inclou en el Pla d'actuació Banc d’Oportunitats 2019 que preveu beneficiar persones en atur, emprenedores i empreses, i té l’objectiu de dotar d’eines a les persones que s’han d’enfrontar a un procés de selecció de personal perquè puguin superar-lo amb èxit.

El programa de mentoring ofereix suport personalitzat i gratuït a aquelles persones que vulguin preparar una entrevista laboral i que prèviament hagin contactat amb l’Ajuntament mitjançant una trucada al 93 791 47 18 o enviant un correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat.

En aquest servei es facilitarà informació sobre els diferents tipus d'entrevistes que hi ha, consells pràctics per l'abans, el durant i el després de l'entrevista de feina, destacant les competències clau que es posen en joc per a aconseguir una nova feina. Destacar que l’agenda de les trobades s’adaptarà a les necessitats de les persones interessades, adequant-se al dia previst per a la realització de l’entrevista real, i que les sessions es duran a terme comptant amb dades reals del lloc de treball al qual s’opta i de l’empresa destí.

.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^